Suicide Club

RACHEL HENG är född i Singapore. Hon har bland annat utsetts till en av 2018 års mest spännande debutanter av The IndependentSuicide Club är hennes första roman. 

Hemsida
Twitter

Titel: 
Suicide Club
Översättning: 
Boel Unnerstad
Originaltitel: 
209 94 Glimåkra
Bandtyp: 
Pocket
Genre: 
Översatt skönlitteratur, Unga vuxna
Antal sidor: 
208
ISBN: 
978-91-7893-254-2 [poc]
978-91-7781-456-6 [e-bok]

Rachel Heng • Suicide Club

I en nära framtid har forskningen tagit ett avgörande framsteg: odödlighet är nu en realitet men bara för dem som förtjänar den. De kallas långlevare: De som tränar, utövar yoga, dricker hälsosamma juicer och går och lägger sig i tid.

Den 100 år gamla Lea är genetiskt perfekt: en postertjej för de odödliga. En dag får hon syn på sin far på gatan. Då har det gått 88 år sedan senaste gången de träffades. När hon följer efter honom stirrar hon plötsligt döden i vitögat. Det gör Lea osäker – om hon kunde vara så oförsiktig, är hon verkligen, på riktigt, värd sin odödlighet?

Medlemmarna i Suicide Club har inte alltid varit aktivister. De började som ett gäng desillusionerade långlevare som ägnade sig åt förbjudna aktiviteter som livemusik, onyttig mat och ansvarslösa orgier. Men nu har de stämplats som terrorister av staten. Och Lea bestämmer sig för att kontakta dem.

Suicide Club är en av de senaste årens mest imponerande debuter. En samtidigt skrämmande och lockande roman som håller läsaren i ett järngrepp

Hyllad av bland andra The Independent, Elle, Nylon, The Huffington Post, The Millions, Gizmodo, Bitch Media, Bustle, The Rumpus, Stylist, The Irish Times, Book Riot & Grazia Magazine.

»Originell & fängslande.« | The Independent

»Tankeväckande, rörande & skrämmande trovärdig. För tankarna till romaner som Kazuo Ishiguros Never Let Me Go & Naomi Aldermans Makten.« | The Irish Times

 

»Suicide Club är en glittrande framtidsskildring med en mardrömslik underton.« | The Millions