Mord med guldkant

NORA ROBERTS – författaren bakom pseudonymen J. D. Robb – är en av tidernas bäst säljande författare, med över 400 miljoner sålda böcker världen över. Sedan 1999 har samtliga böcker hon skrivit gått in på New York Times bestsellerlista, hon har vunnit oräkneliga priser och tidningen New Yorker har utnämnt henne till »USA:s mest populära romanförfattare«.

Nora Roberts sajt
J. D. Robbs sajt

Titel: 
Mord med guldkant
Översättning: 
Peter Samuelsson
Originaltitel: 
Glory in Death
Bandtyp: 
Pocket
Genre: 
Deckare, Översatt skönlitteratur
Antal sidor: 
304
ISBN: 
978-91-7893-262-7 [poc]
978-91-7701-576-5 [e-bok]

J. D. Robb (Nora Roberts) • Mord med guldkant

New York i mitten av det tjugoförsta århundrandet. Trots att genetiska tester numera sållar bort de flesta våldsamma arvsanlag, så förekommer det fortfarande mord. Och nu har två personer hittats mördade: den första på en trottoar i regnet, den andra i sin egen lägenhet.  
Kriminalinspektör Eve Dallas har inga problem med att hitta kopplingar mellan brotten. Båda offren var vackra och framgångsrika kvinnor. Deras glamourösa liv och kärleksaffärer var ett ständigt samtalsämne runtom i stan. Och deras relationer till mäktiga män förser Eve med en lång lista på misstänkta inklusive hennes egen pojkvän, Roarke.  
Mord med guldkant [Glory in Death] är den andra boken i Nora Roberts serie om mordutredaren Eve Dallas på New York-polisen.

»Både historien och den kantiga polisen Eve Dallas grep tag i mig.« | EXPRESSEN
 

»Hon gör det helt suveränt. Det här är en bok med puls i alla avseenden.« | ESKILSTUNA-KURIREN

 

»Håller greppet till sista sidan.« | HANNELES BIBLIOTEK