Bed & Breakfast för lata brudpar

FRIDA GRÅSJÖ är jurist och feelgoodförfattare, bosatt i Karlstad. Champagnekorkar & cateringkaos är den tredje fristående boken i Rosnäs-serien – om familjen Blom i Rosnäs – efter Bed & Breakfast för lata brudpar och Argbiggornas antikvariat.

Titel: 
Bed & Breakfast för lata brudpar
Författarporträtt: 
Helena Christerdotter
Omslagsdesign: 
Paolo Sangregorio & Lars Sundh
Omslagsbild: 
Shutterstock.com (Anna Tryhub / PCHT /Almgren) & Unsplash.com (Ashkan Forouzani)
Bandtyp: 
Pocket
Genre: 
Skönlitteratur
Antal sidor: 
240
ISBN: 
978-91-8023-479-5 [pocket]
978-91-7893-791-2 [e-bok]

Frida Gråsjö • Bed & Breakfast för lata brudpar

Beatrice Blom har alltid gjort vad som förvän ­ tas av henne. Klädseln är oklanderlig och karriären som jurist har bara börjat. Allt borde vara perfekt, men det är något som skaver. Hon motar bort oron med shopping och drömmar om kärlek, samtidigt som hon blir allt mer avundsjuk på sin syster Cilla som alltid gått sin egen väg.

På väg hem efter en misslyckad dejt ser Bea hur en av domarna på den domstol där hon arbetar träffar en välkänd kriminell på en mörk bakgård. Hon nämner det för en kollega, och kort därefter blir hon föremål för illvilliga anklagelser. Mot sin vilja tvingas hon ta en paus från arbetet på domstolen.

Medan Bea väntar på att allt ska bli uppklarat börjar hon jobba på Bodins Bed & Breakfast som trädgårdsmästare. Hon anmäler sig också som vigselförrättare och får mer än normaldosen av bröllop i sitt liv. I sin nya vardag börjar hon omvärdera vad som är viktigt och vad hon egentligen vill med sitt liv.

När problemen på domstolen ställs på sin spets behöver hon stå upp för sig själv. Bea tar hjälp av Cilla och bröllopsfotografen Markus. Men är det för sent att lösa de knutar hon borde hanterat från början? Och vad är det Beas hjärta på riktigt slår för?