Skuggornas drottning

SARAH J. MAAS är en amerikansk ungdomsboksförfattare som slog igenom stort med sin Glastronen-serie och nu har sålt över 3 miljoner böcker världen över. Hon bor i Pennsylvania tillsammans med make och hund. Ett hov av taggar & rosor är den första delen i Sarah J. Maas helt nya fantasyserie. Ett måste för alla som gillar Glastronen-serien eller George R. R. Martin.

Sarah J. Maas hemsida
Sarah J. Maas Twitter

The World of Sarah J. Maas

Titel: 
Skuggornas drottning
Översättning: 
Lottie Eriksson
Originaltitel: 
Queen of Shadows
Författarporträtt: 
Josh Wasserman
Omslagsbild: 
Barbara Cantini
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Tonår & Unga vuxna
Recensionsdag: 
2018-09-21
Antal sidor: 
672
Format: 
135 x 210 mm
ISBN: 
978-91-7781-366-8 [inb]
978-91-7781-367-5 [e-bok]

Sarah J. Maas • Skuggornas drottning

Alla som Celaena Sardothien älskar har tagits ifrån henne. Men till sist har hon återvänt till imperiet – för att hämnas, för att rädda hennes en gång så storslagna kungadöme, och för att möta sina egna demoner.

Hon har förlikats med sin identitet som Aelin Galathynius, drottning av Terrasen. Men innan hon kan återta tronen, måste hon slåss. Hon tänker kämpa för sin kusin, krigaren som är beredd att dö för henne. För sin vän, den unge man som är inspärrad i ett fasansfullt fängelse. Och hon kommer att kämpa för sitt folk, som förslavats av kungen och som väntar på den förlorade drottningens återkomst.

Skuggornas drottning är den fjärde delen i Sarah J. Maas storsäljande Glastronen-serie. Ett omskakande crescendo, som kommer att förtrolla sina läsare världen