Den förrådda (Den trolovade #2)

Kiera Cass [f. 1981] är en amerikansk författare bosatt i Christiansborg, Virginia. Hon slog igenom med serien The Selection som gick rakt in på förstaplatsen på New York Times bestseller-lista, har jämförts med Hungerspelen och sålt 11 miljoner exemplar världen över. En filmversion av den första delen i serien produceras av Netflix. Den förrådda är andra boken av två i Kiera Cass berättelse om en glimrande kunglig romans.

Titel: 
Den förrådda (Den trolovade #2)
Originaltitel: 
The Betrayed
Författarporträtt: 
Suzanne Plafcan
Omslagsbild: 
Gustavo Marx / MergeLeft Reps, Inc.
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Fantasy & Science fiction, Översatt skönlitteratur, Unga vuxna
Utgivningsdag: 
2021-10-06
Antal sidor: 
240
ISBN: 
978-91-8023-157-2 [inb]
978-91-8023-158-9 [e-bok]

Kiera Cass • Den förrådda (Den trolovade #2)

Efter att ha flytt från Coroa och samtidigt lämnat minnet av sin älskade Silas bakom sig försöker Hollis Brite anpassa sig till sitt nya liv i Isolte. Familjen Eastoffes omsorger är som balsam för hennes oroliga själ, men Etan – en ilsken kusin till Silas med en stark aversion mot coroaner – stör friden.

När spänningarna på hemmaplan uppviglas är missnöjet snart på väg att nå sin kulmen. Familen Eastoffe kan uppbåda tillräckligt inflytande för att avsätta den tyranniske kungen. Men bara med Hollis hjälp.

Kommer Hollis – en kvinna som förlorat allt – att kunna välja sitt nya hemlands öde före sitt hjärtas hemliga begär

 

»En fullkomligt uppslukande, glamorös saga.« | School Library Journal

»Otroligt underhållande.« | Publishers Weekly

Om Den trolovade:

»Makalösa karaktärer och härlig dialog. En charmig och spännande ungdomsroman om en kärlek som inte blir som man tänkt sig. Jag ser verkligen fram emot fortsättningen.« | Idas recensioner