Flickan i backspegeln

KELSEY RAE DIMBERG föddes i Seattle. Flickan i backspegeln är hennes första, redan hyllade spänningsroman. 

Titel: 
Flickan i backspegeln
Originaltitel: 
Girl in the Rearview Mirror
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Deckare, Översatt skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2020-04-24
Antal sidor: 
384
ISBN: 
978-91-7893-035-7 [inb]
978-91-7893-036-4 [e-bok]

Kelsey Rae Dimberg • Flickan i backspegeln

De är en av de mest glamourösa familjerna i Phoenix, Arizona: Senatorssonen Philip Martin, vars öde tycks förutbestämt – att han en dag ska ta sin fars plats i senaten. Hans fru Marina, chef på stadens konstmuseum. Och deras fyra år gamla dotter Amabel, lika lillgammal som älskad. 

Finn Hunt, däremot, sliter på ett dystert kontor för att betala av sina studieskulder. En dag möter hon Philip och tackar ja till att bli familjens barnflicka, övertygad om att hon fått sitt livs chans. Trots att familjens lyx och elegans lockar henne är det vardagslivet med familjen Martin som ger henne mest tillfredsställelse: De hastiga morgonskämten med Philip innan han rusar i väg till jobbet, liksom de långa dagarna med Amabel, som behandlas mer som ett fototillfälle än ett barn.

Men bakom den polerade fasaden lurar en betydligt  mörkare verklighet. När en ung kvinna ber Finn lämna ett meddelande till Philip dras hon snart in i en väv av lögner, med Philips senatsplats i centrum. Men inte heller Finn är oskyldig: Även hon bär på en hemlighet, som nu hotar att träda fram i ljuset under den gassande Phoenix-solen…