Nalle Puh: Tillbaka till Sjumilaskogen

A. A. MILNE [1882–1956] var en engelsk författare och dramatiker, som blivit känd över hela världen för sina odödliga berättelser om Nalle Puh. Karaktärerna baserades på sonen Christopher Robin och hans leksaksdjur. Det var en gång en björn är en officiell och auktoriserad uppföljare, skriven som en prequel, i Milnes andra – av den engelska barnboksförfattaren Jane Riordan. På Modernista finns även Världens bästa björn och Tillbaka till Sjumilaskogen.

Titel: 
Nalle Puh: Tillbaka till Sjumilaskogen
Översättning: 
Torun Lidfeldt Bager
Originaltitel: 
Return to the Hundred Acre Wood
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Barn, Översatt
Utgivningsdag: 
2022-11-21
Antal sidor: 
216
ISBN: 
978-91-8023-923-3 [inb]
978-91-8023-931-8 [e-bok]

A. A. Milne • Nalle Puh: Tillbaka till Sjumilaskogen

A. A. Milnes berättelser om Nalle Puh har lästs och älskats av generationer ända sedan den första boken kom ut 1926. Inför 80-årsjubileet gick rättighetsinnehavarna ihop med författaren David Benedictus och skapade en storstilad återkomst. I Tillbaka till Sjumilaskogen träffar vi de gamla vännerna Nasse, Ugglan, I-or, Kanin, Tiger, Kängu och Ru och stiftar en ny bekantskap i uttern Luttie.

Tillbaka till Sjumilaskogen presenteras här i ny svensk översättning av Torun Lidfeldt Bager, med mängder av färgillustrationer i klassisk Nalle Puh-stil signerade Mark Burgess.