Nalle Puh: Tillbaka till Sjumilaskogen

A. A. MILNE [1882–1956] var en engelsk författare och dramatiker, som blivit känd över hela världen för sina odödliga berättelser om Nalle Puh. Karaktärerna baserades på sonen Christopher Robin och hans leksaksdjur. Tillbaka till Sjumilaskogen och Världens bästa björn är officiella och auktoriserade uppföljare skrivna i Milnes anda – den första av David Benedictus och den andra av Paul Bright, Brian Sibley, Jeanne Willis och Kate Saunders. Böckerna är rikt illustrerade i färg av barnboksförfattaren och illustratören Mark Burgess – i den ursprunglige Nalle Puh-illustratören E. H. Shepards klassiska stil.

Titel: 
Nalle Puh: Tillbaka till Sjumilaskogen
Översättning: 
Torun Lidfeldt Bager
Originaltitel: 
Return to the Hundred Acre Wood
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Barn, Översatt
Utgivningsdag: 
2022-11-21
Antal sidor: 
216
ISBN: 
978-91-8023-923-3 [inb]
978-91-8023-931-8 [e-bok]

A. A. Milne • Nalle Puh: Tillbaka till Sjumilaskogen

A. A. Milnes berättelser om Nalle Puh har lästs och älskats av generationer ända sedan den första boken kom ut 1926. Inför 80-årsjubileet gick rättighetsinnehavarna ihop med författaren David Benedictus och skapade en storstilad återkomst. I Tillbaka till Sjumilaskogen träffar vi de gamla vännerna Nasse, Ugglan, I-or, Kanin, Tiger, Kängu och Ru och stiftar en ny bekantskap i uttern Luttie.

Tillbaka till Sjumilaskogen presenteras här i ny svensk översättning av Torun Lidfeldt Bager, med mängder av färgillustrationer i klassisk Nalle Puh-stil signerade Mark Burgess.