Nalle Puh : Det var en gång en björn

A. A. MILNE [1882–1956] var en engelsk författare och dramatiker, som blivit känd över hela världen för sina odödliga berättelser om Nalle Puh. Karaktärerna baserades på sonen Christopher Robin och hans leksaksdjur. Nalle Puh: Berättelser från skogen är en officiell och auktoriserad uppföljare till Milnes Nalle Puh-böcker: en kärleksförklaring till Sjumilaskogen för både gamla och nya entusiaster. Liksom förra årets Det var en gång en björn är boken skriven av den engelska barnboksförfattaren Jane Riordan och illustrerad i E. H. Shepards klassiska stil av Mark Burgess.

Titel: 
Nalle Puh : Det var en gång en björn
Översättning: 
Torun Reuterswärd
Originaltitel: 
Once There Was a Bear
Författarporträtt: 
Howard Coster
Bandtyp: 
Kartonnage
Genre: 
Barn, Översatt
Utgivningsdag: 
2023-09-25
Antal sidor: 
128
ISBN: 
978-91-8063-888-3 [kart]
978-91-8063-889-0 [e-bok]

A. A. Milne • Nalle Puh : Det var en gång en björn

»Det måste finnas ett Före«, säger Kanin när Tiger undrar hur det gick till när Christoffer Robin anlände till Sjumilaskogen. »Det finns alltid ett Före.«

Och så börjar den första av de tio berättelser som tar oss med till tiden före Sjumilaskogen. Från att Nalle Puh satt på en hylla i varuhuset Harrods och väntade på att bli köpt, via ett spännande äventyr på Londons djurpark, till den där gången de skulle besöka ett naturhistoriskt museum och Christoffer Robin sa ord som fossil, men Puh bara kunde tänka på picknick.

Det var en gång en björn är en auktoriserad förberättelse till A. A. Milnes klassiska böcker och kommer nu för första gången på svenska. I översättning av Torun Reuterswärd och med färgillustrationer i klassisk Nalle Puh-stil signerade Mark Burgess.