Wildcard

MARIE LU [född 1984] är en amerikansk författare vars böcker sålt i över fyra miljoner exemplar. Hon fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska Legend-serien, som såldes till 26 länder och följdes av den lika uppskattade serien Den unga eliten. Stjärnor och rök är den första boken i hennes nya YA-serie.

Hemsida
Twitter

Läs ett smakprov...
Titel: 
Wildcard
Översättning: 
Katarina Falk
Originaltitel: 
Wildcard
Omslagsbild: 
Wes L Cockx (Cream)
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Översatt skönlitteratur, Unga vuxna
Utgivningsdag: 
2019-06-22
Antal sidor: 
352
ISBN: 
978-91-7781-915-8 [inb]
978-91-7781-916-5 [e-bok]

Marie Lu • Wildcard

Emika Chen överlevde med nöd och näppe det internationella Warcross-mästerskapet. Med sig bär hon nu sanningen om Hideo Tanakas skapelse, en vetskap som gör att hon aldrig mer kommer att kunna lita på den person som en gång var hennes vän och förebild. 

Fast besluten att sätta stopp för Hideos fruktansvärda plan slår Emika följe med Phoenix Riders, bara för att upptäcka ett nytt hot på Tokyos neonupplysta gator: Någon har satt ett pris på Emikas huvud. Hennes enda chans att överleva vilar i händerna på Zero och hans hänsynslösa, svartklädda gäng. Men snart inser Emika att Zero inte är den han verkar vara – och att hans beskydd har ett pris.

Insnärjd i en väv av svek och lögner måste Emika bestämma sig: Hur långt är hon beredd att gå för att stoppa mannen hon älskar? 

Om Warcross:

»Miljön och karaktärerna gör att man är fast redan efter ett par kapitel, och jag fullkomligt älskar hur nördigt cool protagonisten Emika är.« | Bokkoll

»Spännande och full av twister och action. Jag älskade karaktärerna och framför allt huvudkaraktären Emika. Jag längtar efter bok två!« | Bokugglor