Verity

COLLEEN HOOVER är en av USA:s mest framgångsrika författare med över 20 miljoner sålda böcker världen över, och Verity är en av de senaste årens största boksuccéer med över 3 miljoner sålda exemplar. Verity är den tredje romanen av Colleen Hoover som kommer ut på Modernista, efter Minnen av honom och Ångrar dig.

Colleen Hoovers hemsida

Colleen Hoovers TikTok

Titel: 
Verity
Översättning: 
Ida Ingman
Originaltitel: 
Verity
Författarporträtt: 
Julien Poupard
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2023-06-05
Antal sidor: 
336
ISBN: 
978-91-8063-668-1 [inb]
978-91-8063-669-8 [e-bok]

Colleen Hoover • Verity

Lowen Ashleigh står på ruinens brant när hon får sitt livs erbjudande. Jeremy Crawford, make till den bästsäljande författaren Verity Crawford – som skadats allvarligt i en olycka – hör av sig för att erbjuda henne jobbet att skriva klart Veritys succé-serie.

Lowen anländer till det Crawfordska hemmet med förhoppningen att hitta tillräckligt med material för att ta vid där Verity slutade. Vad hon inte förväntar sig är att hitta Veritys oavslutade självbiografi, där sida efter sida är fylld av isande bekännelser – bland annat hennes minnen från den natt då familjen oåterkalleligt förändrades.

Till en början håller Lowen manuset gömt från den sörjande maken. Men i takt med att hennes känslor för Jeremy växer inser hon att hon antagligen skulle vinna på att han läste det. Oavsett hur hängiven Jeremy är mot sin skadade fru kan han knappast fortsätta älska henne efter en så skrämmande bekännelse…

I översättning av Ida Ingman.

»Otroligt spännande, helt omöjlig att lägga ifrån sig.« Boktugget

»En av Hoovers bästa. Jag älskar den!« Emma och Viktor läser