För sent

COLLEEN HOOVER är en av USA:s mest framgångsrika författare med över 20 miljoner sålda böcker världen över. Den mörka, romantiska thrillern För sent är den sjätte boken av Colleen Hoover på Modernista, efter Minnen av honomÅngrar digGlashjärtanHopplös och den tidigare spänningsromanen Verity.

Colleen Hoovers hemsida

Colleen Hoovers TikTok

Titel: 
För sent
Översättning: 
Ida Ingman
Originaltitel: 
Too Late
Författarporträtt: 
Julien Poupard
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Översatt, Thriller
Utgivningsdag: 
2024-08-23
Antal sidor: 
400
ISBN: 
978-91-8094-195-2 [inb]
978-91-8094-520-2 [e-bok]

Colleen Hoover • För sent

Sloan är beredd att göra vad som helst för människorna hon älskar. Och det gör hon också, varje dag. I den tilldragande Asa Jackson, som också är en notorisk narkotikasmugglare, har hon hittat en livlina att hålla sig fast i, trots att det innebär kompromisser med moralen.

När Sloan träffade Asa befann hon sig – efter att ha försökt betala sin brors vårdkostnader – i allvarliga ekonomiska svårigheter. Nu har hon blivit ekonomiskt beroende av honom, och han har i sin tur utvecklat en obehaglig besatthet av henne. En besatthet som växer sig starkare, och farligare, för varje dag som går.

När den civila narkotikapolisen Carter kommer in i bilden uppstår omedelbar attraktion mellan honom och Sloan, trots att hon vet att Asa kommer att döda Carter om han får reda på det. Tillsammans måste Sloan och Carter nu hitta en väg ut – innan det är för sent.

I översättning av Ida Ingman.