Pretty Little Liars #4: Otroligt

SARA SHEPARD är den amerikanska ungdomsboksförfattaren bakom succéserien Pretty Little Liars. Böckerna är inspirerade av hennes uppväxt i en förort till Philadelphia som kallas »The Main Line«. Pretty Little Liars-serien har sålt i över fyra miljoner exemplar och även gett upphov till den omåttligt populära TV-serien med samma namn.

Sara Shepards hemsida
Twitter

Läs ett smakprov...
Titel: 
Pretty Little Liars #4: Otroligt
Översättning: 
Jessica Danielsson
Originaltitel: 
Pretty Little Liars: Unbelievable
Författarporträtt: 
Daniel Snyder
Omslagsdesign: 
Lars Sundh
Omslagsbild: 
Warner Bros. Entertainment Inc.
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Översatt skönlitteratur, Unga vuxna
Utgivningsdag: 
2017-04-29
Antal sidor: 
256
Format: 
135 x 210 mm
ISBN: 
978-91-7701-599-4 [inb]
978-91-7701-600-7 [e-bok]

Sara Shepard • Pretty Little Liars #4: Otroligt

Rosewood, där pooler gnistrar i anlagda trädgårdar och det doftar äpplen och Chanel No. 5, var rena idyllen. Åtminstone på ytan. När de gick i sjunde klass var det här de fem bästa vännerna delade på allt. För Aria, Spencer, Hanna och Emily var tillvaron perfekt. Ända tills deras vän Alison hittades mördad. Tills någon som kallar sig A förvandlade deras trygga liv till en mardröm.

Emily har nu skickats till sina hyperkonservativa kusiner i Iowa. Aria tvingas bo hos sin pappa och hans nya tjej. Och Spencer oroar sig för att hon haft någonting att göra med mordet på Alison. Men Hannas öde är ännu värre: hon kämpar för sitt liv på sjukhuset. Det är farligt att veta för mycket.

Medan hoten från A blir allt allvarligare och Alisons mördare fortfarande är på fri fot måste tjejerna avslöja sanningen, innan någon av dem blir A:s nästa offer.

 

Etta på New York Times Bestseller-lista

Böckerna bakom TV-succén – 4 miljoner sålda ex!

»Den starkaste delen hittills i serien. Spänningen ökar, intrigerna tätnar och det är något visst över Shepards språk som gör alltsammans trollbindande.« | I Heart Fantasy

»Sara Shepard gör ett fantastiskt jobb. Med mystik, intriger och verklighetsnära karaktärer tar hon med sina läsare till en värld av falska, inställsamma och bortskämda snorungar.« | Teen Reads