Pretty Little Liars #1: Lögner

SARA SHEPARD är den amerikanska ungdomsboksförfattaren bakom succéserien Pretty Little Liars. Böckerna är inspirerade av hennes uppväxt i en förort till Philadelphia som kallas »The Main Line«. Pretty Little Liars-serien har sålt i över fyra miljoner exemplar och även gett upphov till den omåttligt populära TV-serien med samma namn.

Sara Shepards hemsida
Twitter

Läs ett smakprov...
Titel: 
Pretty Little Liars #1: Lögner
Översättning: 
Jessica Danielsson
Originaltitel: 
Pretty Little Liars
Författarporträtt: 
Daniel Snyder
Omslagsdesign: 
Lars Sundh
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Unga vuxna
Utgivningsdag: 
2015-09-16
Antal sidor: 
224
Format: 
135 x 210 mm
ISBN: 
978-91-7645-574-6 [inb]
978-91-7645-575-3 [e-bok]

Sara Shepard • Pretty Little Liars #1: Lögner

För tre år sedan försvann Alison efter en övernattningsfest och har inte synts till sedan dess. Hennes vänner vid elitskolan i Pennsylvania sörjde henne, men i hemlighet drog de också en lättnadens suck. Var och en av dem bar på en hemlighet som bara Alison hade känt till. Nu har de andra små hemligheter, smutsiga hemligheter som skulle kunna sänka dem i deras skvallerhungriga värld. När de alla börjar få anonyma meddelanden och sms växer paniken. Blir de förrådda av någon i sin egen kretsen? Eller ännu värre: Är Alison tillbaka?

 

Numera är TV-serien en megahit, men Pretty Little Liars började som Sara Shepards bästsäljande bokserie – och du missar verkligen något om du inte läser böckerna! Börja med Pretty Little Liars #1: Lögner som beskriver hur allt började, och upplev de beroendeframkallande äventyren tillsammans med Aria, Hanna, Emily och Spencer.

Etta på New York Times Bestseller-lista

Böckerna bakom TV-succén  4 miljoner sålda ex!