Pensionat vänner: En naken skåning

HELEN BILLINGER är en svensk feelgoodförfattare. Hon debuterade 2020 med Pensionat Vänner En naken skåning. Huset i gränden – En grinig stockholmare är den fristående fortsättningen. En humoristisk, varm och allvarlig feelgoodroman där vi bland annat får återse den oförglömliga Harriet, nu 95 år och inte det minsta mer diskret än tidigare.

Titel: 
Pensionat vänner: En naken skåning (Vänskapsserien #1)
Författarporträtt: 
Jasmin Storch
Omslagsdesign: 
Emma Graves
Omslagsbild: 
© Shutterstock, 2022; Wikimedia Commons
Bandtyp: 
Pocket
Genre: 
Skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2022-05-19
Antal sidor: 
320
ISBN: 
978-91-8023-251-7 [poc]
978-91-8023-252-4 [e-bok]

Helen Billinger • Pensionat vänner: En naken skåning

Lena undrar om hon håller på att bli galen. Hennes dröm från natten innan – om ett stort, gammalt och vackert hus – känns så verklig att hon knappt kan koncentrera sig på vad hennes patienter säger.

Några dagar senare får hon av en slump syn på huset från drömmen, fast nu i ett förfärligt dåligt skick. Husets ägare Harriet, en mycket speciell och rolig gammal dam, vänder snart upp och ner på Lenas tillvaro. Inom bara några månader öppnar de tillsammans Pensionat Vänner: platsen där alla vill vara, och där nästan allt kan hända.

Ensamhet vänds till kärlek och vänskap. Oväntade situationer, klokskaper och spöken blandas med skratt, vacker natur och mystiska bakverk.

»Relationsroman i feelgoodformat som bjuder läsaren på värme, vänskap och en stor portion humor.« Betyg: 4 av 5 – Marie-Helene Klementsson, BTJ

»Mysig feelgood som bjuder på enormt mycket värme, vänskap och en hel del humor.« Bokprataren