Början på resan

BIRGITTA GUNNARSON är en svensk feelgoodförfattare bosatt i Sollentuna, med ett yrkesliv som sjuksköterska bakom sig. Början på resan är hennes fjärde roman, efter Så länge hjärtat kan slåEtt liv i färg och På samma strand.

Gunnarsons Instagram

Titel: 
Början på resan
Författarporträtt: 
Severus Tenenbaum
Omslagsdesign: 
Rasmus Pettersson
Omslagsbild: 
© Shutterstock.com
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2024-05-17
Antal sidor: 
272
ISBN: 
978-91-8094-464-9 [inb]
978-91-8094-465-6 [e-bok]

Birgitta Gunnarson • Början på resan

»Jag vill bara ditt allra bästa, Fanny.« Fanny, som närmar sig fyrtio, är van vid att modern lägger sig i hennes privatliv, men den här gången har hon gått långt över gränsen. Nu blir det ingen resa tillsammans med pojkvännen, som Fanny har hoppats på. I stället bestämmer hon sig för att åka till Prag på egen hand.

Den korta resan blir oväntat omvälvande. Gamla, undantryckta drömmar vaknar till liv och Fanny träffar människor som kommer att få större betydelse för henne än hon först anar. I takt med att ett nytt perspektiv börjar ta form grubblar hon samtidigt över relationen till sin mamma, och på varför hennes bror, Patrik, helt har sagt upp kontakten med dem båda.

Fanny inser att något måste förändras för att hon ska kunna släppa in mamman i sitt liv igen – och att hennes dagar i Prag bara är början på en mycket större resa.