Timothy Ferriss 4-timmars arbetsvecka: Konsten att leva mer och jobba mindre

TIMOTHY FERRISS är multi-entreprenör och ultravagabond. Han talar sex olika språk, driver på resande fot ett multinationell företag, har varit världsrekorhållare i tango, amerikansk mästare i kinesisk kickboxning och skådespelare i Hong Kong. Han var 29 år gammal när han skrev 4 timmars arbetsvecka.

Blogg
Twitter

Läs ett smakprov...
Titel: 
4-timmars arbetsvecka: Konsten att leva mer och jobba mindre
Översättning: 
Andreas Vesterlund
Originaltitel: 
The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich
Omslagsdesign: 
Lars Sundh
Bandtyp: 
Storpocket
Genre: 
Ekonomi & Ledarskap, Sakprosa
Utgivningsdag: 
2016-03-15
Antal sidor: 
348
ISBN: 
978-91-7701-086-9 [s-poc]
978-91-7499-200-7 [e-bok]

Timothy Ferriss • 4-timmars arbetsvecka: Konsten att leva mer och jobba mindre

Alltför länge har vi levt med föreställningen att vi måste jobba hela livet innan vi till sist kan njuta av en välförtjänt pension. Glöm det. Det finns ingen anledning att vänta. Oavsett om du drömmer om att slippa heltidsjobbet, att resa jorden runt i lyx, tjäna femsiffriga belopp varje månad med minimal arbetsinsats eller bara få leva mer och jobba mindre, så talar 4 timmars arbetsvecka om hur du ska göra.

Med steg som är lätta att följa ger Timothy Ferriss tydliga metoder för att rensa ut allt onödigt, så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt: att leva ditt drömliv.

I svensk översättning av Andreas Vesterlund.

 

#1 På New York Times bestsellerlista
#1 På Wall Street Journals bestsellerlista
#1 På Businessweeks bestsellerlista

»4-timmars arbetsvecka är den enskilt bästa bok jag någonsin har läst om hur man kan strukturera sin arbetstid, sina mail och sitt tankesätt för att få mer gjort på kortare tid.« | Trendenser

»Det sjätte kapitlet i boken borde alla läsa. Kapitlet har en rubrik som förtjänar att bli ett begrepp: ‘Låginformationsdieten’.« | Jan Gradvall, Dagens Industri