Under jord

NEIL LANCASTER är före detta kriminalinspektör och specialist på undercover-operationer. Under jord är hans debutthriller och den första boken i serien om polisen Tom Novak.


Titel: 
Under jord (Tom Novak #1)
Översättning: 
Ylva Mörk
Originaltitel: 
Going Dark
Omslagsdesign: 
Rasmus Pettersson
Omslagsbild: 
© Andrei Cosma / Trevillion.com & Shutterstock.com
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Deckare
Utgivningsdag: 
2022-07-21
Antal sidor: 
304
ISBN: 
978-91-8023-169-5 [inb]
978-91-8023-170-1 [häftad]

Neil Lancaster • Under jord

Tom Novak är en sargad själ med ett mörkt och blodigt förflutet. Som före detta flykting, marinsoldat och medlem i ett elitförband har han svårt att finna sig till rätta på sitt nya trista skrivbordsjobb inom polisen.

När han anlitas för ett specialuppdrag där han måste jobba undercover för att infiltrera en bosnisk traffickingliga går allt snart snett och Tom kastas in i en till synes hopplös, livsfarlig situation. Hans täckmantel spricker och han tvingas fly, inte bara från den serbiska maffian, utan till och med från sina egna kollegor inom polisen.

Utan någon att lita på, och med fiender med statens alla resurser bakom sig, har Tom bara ett val: att helt och fullt gå under jord.

I översättning av Ylva Mörk.

»Skicklig action. Upplösningen är som att läsa en Robert Ludlum-thriller.« Lotta Olsson, Dagens Nyheter

»Om du vill ha en thriller som är skitig och autentisk med högt tempo så bör Under jord ligga överst på din läslista.« Tony Parsons

»Jack Reacher har fått sin tronarvinge.« Helena Hedlund

»En klassisk actionhistoria med högt tempo. Det är en lättillgänglig spännande intrig med många oväntade vändningar.« Kent Lidman, BTJ

»Suverän läsning. Det råder ingen tvekan om att Neil Lancaster är fullt insatt i det han skriver om.« Ian Patrick