Ninjakatten Toto och den stora kobrajakten

DERMOT O’LEARY är en brittisk-irländsk författare. Han föddes 1973 i Essex, England, med irländska föräldrar. 2017 debuterade O’Leary som barnboksförfattare med Ninjakatten Toto och den stora kobrajakten, den första bästsäljande boken om Toto. Ninjakatten Toto och den otroliga ostkuppen är den andra boken i serien.

Läs ett smakprov...
Titel: 
Ninjakatten Toto och den stora kobrajakten
Översättning: 
Torun Lidfelt Bager
Originaltitel: 
Toto the Ninja Cat and the Great Snake Escape
Omslagsbild: 
Nick East
Bandtyp: 
Kartonnage
Genre: 
Barn, Översatt skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2019-09-30
Antal sidor: 
192
ISBN: 
978-91-7893-128-6 [kartonnage]

Dermot O'Leary • Ninjakatten Toto och den stora kobrajakten

Mörkret har fallit över London, men slumra inte in riktigt än: En gigantisk dödlig kobra är på rymmen! 

Vem ska rädda staden? Få inte panik: Här kommer den perfekta nya hjältinnan – Ninjakatten Toto! Toto är visserligen blind, men det är inget problem. Faktum är att det gör henne extra stark. Som liten kattunge i Italien lärdes hon upp av en ninjamästare till att lita på sina sinnen. Hon slår till som en svartvit blixt när hon fångar upp ett hot!

Nu är frågan: Ska Toto kunna komma till räddningen och fånga den giftiga kungskobran som rymt från Londons Zoo? 

Ninjakatten Toto och den stora kobrajakten är första boken i serien om ninjakatten Toto, med dramatiska svartvita illustrationer av Nick East – de tre första böckerna i serien har redan sålt i över 100.000 exemplar bara i Storbritannien! 

 

NICK EAST är en illustratör bosatt i York, England. Under många år arbetade han med att utforma museer. Utöver Toto har Nick East bland annat gjort illustrationer till Knock Knock-serien.