Hembiträdets hemlighet

FREIDA MCFADDEN är en bästsäljande amerikansk thrillerförfattare. Med sin Hembiträdet-serie har hon gjort stor TikTok-succé, nått förstaplatsen på Amazon och legat 25 veckor i rad på New York Times bestsellerlista. Hembiträdets hemlighet är den andra boken i serien, som sålt i över 1,8 miljoner exemplar världen över.

Titel: 
Hembiträdets hemlighet (Hembiträdet #2)
Översättning: 
Svante Skoglund
Originaltitel: 
The Housemaid’s Secret
Författarporträtt: 
Mira Whiting
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Översatt skönlitteratur, Thriller
Utgivningsdag: 
2024-08-23
Antal sidor: 
352
ISBN: 
978-91-8094-796-1 [inb]
978-91-8094-797-8 [e-bok]

Freida McFadden • Hembiträdets hemlighet

Millie har svårt att hitta en arbetsgivare som inte ställer för många frågor om hennes förflutna. Mirakulöst nog får hon ett perfekt jobb hos familjen Garrick som går ut på att städa deras påkostade takvåning med utsikt över hela staden och att förbereda exklusiva måltider i ett skinande blankt kök.

Men något känns fel. Millie har aldrig sett en skymt av mrs Garrick och från det låsta gästrummet hörs dämpad gråt. På fruns nattlinnen som lämnats i tvätten upptäcker Millie blodfläckar, och hon bestämmer sig för att knacka på. Men när dörren till det dolda gästrummet öppnas möts hon av en syn som förändrar allt.

Millie ställs inför ett dilemma. Hur ska hon kunna skydda mrs Garrick utan att röja sina egna hemligheter? Och hur långt är Millie beredd att gå för att Douglas Garrick ska få betala för det han gjort?

I översättning av Svante Skoglund.