Dödlig hämnd

NORA ROBERTS – författaren bakom pseudonymen J. D. Robb – är en av tidernas bäst säljande författare, med över 500 miljoner sålda böcker världen över. Sedan 1999 har samtliga böcker hon skrivit gått in på New York Times bestsellerlista, hon har vunnit oräkneliga priser och tidningen New Yorker har utnämnt henne till »USA:s mest populära romanförfattare«.

Nora Roberts sajt
J. D. Robbs sajt

Titel: 
Dödlig hämnd (In Death #6)
Översättning: 
Ida Ingman
Originaltitel: 
Vengeance in Death
Författarporträtt: 
Bruce Wilder
Omslagsdesign: 
Paolo Sangregorio
Omslagsbild: 
© Unsplash.com
Bandtyp: 
Pocket
Genre: 
Deckare, Översatt skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2024-08-15
Antal sidor: 
368
ISBN: 
978-91-8094-777-0 [poc]
978-91-8063-195-2 [e-bok]

J. D. Robb (Nora Roberts) • Dödlig hämnd

Han är expert på den nyaste tekniken. En galning med ett genis hjärna och en mördares hjärta. Han följer omärkligt efter sina offer och hånar polisen med kryptiska gåtor om de mord han är på väg att begå – mordgåtor som alltid blir lösta bara några ögonblick för sent för att offrens liv ska kunna räddas.

Kriminalpolisen Eve Dallas hittar det första offret: en man som blivit brutalt mördad i sitt eget hem. Det andra offret, också det en man, har förlorat sitt liv i en tom lyxlägenhet. Båda har blivit utsatta för den grymmaste tortyr innan de dött. Och båda har kopplingar till en mörk hemlighet som sträcker sig tio år tillbaka i tiden – en hemlighet som delas av ingen mindre än Eves nya make, Roarke.

I översättning av Ida Ingman.

»Nora Roberts Eve Dallas-romaner är njutningar man bara får inte missa« Harlan Coben

»Böckerna om Eve Dallas är ren och skär underhållning!« The Guardian

»Berättelsen som till stor del berör en alternativ värld, fylld av ljud och mörker, är både spännande och snyggt berättad.« Elisabeth Brännström, BTJ om Dödlig ceremoni