Dinosaurier älskar underbyxor

CLAIRE FREEDMAN är en brittisk barnboksförfattare som har rönt stora framgångar med sina Love Under­pants-böcker – en serie som hittills har sålt i över 2 miljoner exemplar. Nu kommer hela serien äntligen på svenska, med Aliens älskar underbyxor och Dinosaurier älskar underbyxor som de två första böckerna! 

 

BEN CORT har illustrerat över 50 böcker – bland annat har han tillsammans med Ringo Starr förvandlat Beatles-­låten »Octopus’s Garden« till barnbok – varav ett flertal har fått global spridning.

Claire Freedmans hemsida
Claire Freedmans Twitter

Läs ett smakprov...
Titel: 
Dinosaurier älskar underbyxor
Översättning: 
Gunnar Nirstedt
Originaltitel: 
Dinosaurs Love Underpants
Omslagsbild: 
Ben Cort
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Barn, Översatt skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2019-06-15
Antal sidor: 
32
Format: 
240 x 278 mm
ISBN: 
978-91-7781-722-2 [inb]
978-91-7781-725-3 [e-bok]

Claire Freedman & Ben Cort • Dinosaurier älskar underbyxor

Nu får vi äntligen svar på den omstridda frågan om hur dinosaurierna dog ut: De försvann under ett krig om underbyxor… Följ med på Tyrannosaurus Rex-gängets vrickade upptåg när de kämpar för att ta underbyx-makt under kritaperioden.

Dinosaurier älskar underbyxor är den andra boken i Love Underpants-serien, som även har gjort succé som animerad TV-serie på Sky Kids.

En oemotståndligt charmiga barnbok på rimmad vers, med underbara illustrationer i fyrfärg så roliga att läs högt och du kommer garanterat att skratta underbyxorna av dig!

I översättning av Gunnar Nirstedt.