Bröllopsdejten

JASMINE GUILLORY är en bästsäljande amerikansk författare, född och uppvuxen i Bay Area i San Francisco. Frieriet är den andra boken i hennes Bröllopsdejten-serie, varav samtliga delar gått in på New York Times bestsellerlista och sammanlagt sålt i över 350.000 exemplar. Böckerna har även hyllats av Oprah Winfrey och valts ut till hennes bokklubb.

Titel: 
Bröllopsdejten
Översättning: 
Isabel Valencia
Originaltitel: 
The Wedding Date
Författarporträtt: 
Andrea Scher
Omslagsdesign: 
Vikki Chu
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Översatt skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2024-04-26
Antal sidor: 
288
ISBN: 
978-91-8094-066-5 [inb]
978-91-8094-067-2 [e-bok]

Jasmine Guillory • Bröllopsdejten

Den ambitiösa juristen Alexa arbetar för borgmästaren i Berkeley, där hon även driver sin hjärtefråga: ett konstnärligt rehabiliteringsprogram för ungdomar som hamnat snett. En dag fastnar hon i en hiss – tillsammans med en snygg läkare på besök från Los Angeles.

Kvinnotjusaren Drew är bjuden på bröllop, men hans sällskap har dragit sig ur i sista minuten, och av en ingivelse ber han den sympatiska kvinnan i hissen att följa med och spela hans flickvän.

Drews vänner blir förvånade över att se honom med en kurvig, mörkhyad kvinna i stället för hans vanliga typ – en perfekt, slank blondin. Men motsatser dras till varandra, och plötsligt börjar det roliga upptåget kännas oroväckande likt en riktig relation...

I översättning av Isabel Valencia.

»Underbar, förtrollande debut.« Washington Post

»En charmig, sexig juvel till roman.« Roxane Gay