Bättre än på film

LYNN PAINTER är en amerikansk författare, vars debutroman Bättre än på film [Better Than the Movies] gick in på både New York Times och USA Todays bestsellerlistor och är ett måste för fans av Emily Henry och Ali Hazelwood. Lynn är bosatt med make och barn i Nebraska.

Titel: 
Bättre än på film
Översättning: 
Isabel Valencia
Originaltitel: 
Better Than the Movies
Författarporträtt: 
Jackson Okun
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Översatt skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2024-07-16
Antal sidor: 
352
ISBN: 
978-91-8094-192-1 [inb]
978-91-8094-521-9 [e-bok]

Lynn Painter • Bättre än på film

Det var längesen den eviga dagdrömmaren Liz Buxbaums hjärta först fångades av Michael, men han lade aldrig riktigt märke till henne innan han flyttade. Nu är han tillbaka i stan och Liz är beredd att göra allt som krävs för att hamna på hans radar – till och med bli vän med Wes Bennet.

Den irriterande attraktiva grannen i huset bredvid skulle kunna framstå som en potentiell huvudkandidat till hennes rom-com-fantasier, men Wes har varit en plåga sedan barndomen. Upptåg med grodor och halshuggna trädgårdstomtar har inte direkt gjort honom till pojkvänsmaterial. Men av någon anledning är Michael och Wes vänner, vilket betyder att Wes är Liz väg att komma närmare Michael.

Liz börjar umgås med Wes, och tillsammans börjar de smida planer för att få Michael att upptäcka henne. Men någonstans på vägen slås Liz av att hon faktiskt gillar att umgås med Wes – och när de fortsätter att närma sig varandra måste hon omvärdera sina egna tankar om vad kärlek är.

I översättning av Isabel Valencia.

»Bättre än på film är ett hjärtvärmande, roligt kärleksbrev till romantiska komedier som visar hur ett lyckliga-i-alla-sina-dagar kan hjälpa oss igenom våra svåraste stunder. Jag älskade den.« Kerry Winfrey