Arvspelen

JENNIFER LYNN BARNES är en bästsäljande amerikansk författare. Hennes Arvspelen-serie [Inheritance Games] har blivit en enorm succé och sålt i över 2 miljoner exemplar världen över. Arvspelen, den första boken i serien, blev en omedelbar New York Times bestseller, och har nominerats till en rad priser, bland annat en Edgar Award för Best Young Adult Mystery och en GoodReads Choice Award. Arvspelen kommer nu också att adapteras till tv-serie på Amazon av Sony Pictures TV

Titel: 
Arvspelen [Arvspelen #1]
Översättning: 
Ylva Stålmarck
Originaltitel: 
The Inheritance Games
Författarporträtt: 
Kim Haynes
Omslagsdesign: 
Karina Granda
Omslagsbild: 
© Katt Phatt
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Översatt skönlitteratur, Unga vuxna
Utgivningsdag: 
2024-03-11
Antal sidor: 
352
ISBN: 
978-91-8094-088-7 [inb]
978-91-8094-089-4 [e-bok]

Jennifer Lynn Barnes • Arvspelen

Avery Grambs framtidsplan är att överleva high school, få ett stipendium och ge sig av. En plan som ohjälpligt grusas när miljardären Tobias Hawthorne dör och testamenterar Avery så gott som hela sin förmögenhet.

Haken? Avery har ingen aning om varför, eller ens om vem Tobias Hawthorne är. Och för att få arvet måste hon flytta in i det gigantiska Hawthorne House, fullt av hemliga passager, där varje rum präglas av den excentriske gamle mannens kärlek till pussel, gåtor och koder.

Den familj Hawthorne gjort arvlös bor dessutom kvar i huset, inklusive barnbarnen: karismatiska, farliga, briljanta pojkar som vuxit upp med vetskapen att de en dag kommer att ärva miljarder. Grayson Hawthorne är övertygad om att Avery är en bedragare. Hans bror Jameson tror att hon är morfaderns sista fint, en gåta de behöver lösa.

Avery är fast i en värld av överväldigande rikedom och privilegier, där faror samtidigt lurar bakom varje hörn. För att överleva måste hon nu spela det bisarra spel hon kastats in i.

I översättning av Ylva Stålmarck

»Barnes är en mästare på pussel och oväntade vändningar. Arvspelen är det mest underhållande jag läst i år.« E.Lockhart

»Omöjlig att lägga ifrån sig.« Buzzfeed