Argbiggornas antikvariat

FRIDA GRÅSJÖ är jurist och feelgoodförfattare, bosatt i Karlstad. Champagnekorkar & cateringkaos är den tredje fristående boken i Rosnäs-serien – om familjen Blom i Rosnäs – efter Bed & Breakfast för lata brudpar och Argbiggornas antikvariat.

Titel: 
Argbiggornas antikvariat (Rosnässerien #2)
Författarporträtt: 
Helena Christerdotter
Omslagsdesign: 
Paolo Sangregorio
Omslagsbild: 
Shutterstock.com (Massimo Santi / Dorottya Mathe) & Unsplash.com (Pj Accetturo)
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2021-08-12
Antal sidor: 
224
ISBN: 
978-91-8023-053-7 [inb]
978-91-8023-054-4 [e-bok]

Frida Gråsjö • Argbiggornas antikvariat

Agatha »Agge« Blom är arg. Hennes liv har inte alls blivit som hon tänkt sig. Vid det här laget skulle hon rest jorden runt och haft både man och barn. Dessutom missköter den odräglige hyresvärden underhållet av hennes älskade antikvariat och grannarna i kvinnokollektivet är onödigt påträngande. 

När fastigheten bredvid säljs och den nye ägaren visar intresse även för antikvariatet snurrar tankarna i Agges huvud. Kanske borde hon ta den enkla vägen ut och avsluta sitt kontrakt i förtid, något hyresvärden med alla medel försöker få henne att göra. Men när den nye vaktmästaren får det att pirra i magen på henne och kvinnokollektivet visar sig från sin bästa sida kommer hon på andra tankar – åtminstone tills hyresvärden börjar ta till ännu värre övertalningsmetoder. 

Nu behöver Agge fundera ett extra varv på om ensam verkligen är stark, eller om alla ibland behöver lite hjälp från sina vänner. 

Om Rosnäs-serien:

»Rosnäs-serien börjar på ett underbart sätt med fina karaktärer & härliga miljöer. Varmt tips!« | Idas Recensioner